VDE business solutions


Marketing, sales & E-commerce

Marketing

Marketing


Meer klanten door een eenduidige en effectieve marketingstrategie met een focus op omnipresence en een mix tussen online en offline.

E-commerce

E-commerce


Volledige e-commerce ondersteuning: sourcing, warehousing, webshop, marketing, e-fulfillment. Dit vanuit onze persoonlijke ervaring met VDE car care.

Business & Sales

Business & Sales


Uw bedrijf performanter maken door een duidelijk business plan, sourcing plan, sales strategie en prospectielijst is onze missie.

Wij helpen ondernemers bedrijfsdoelstellingen bepalen en behalen.

NOTHING CHANGES,

IF NOTHING CHANGES

Optimaliseer uw bedrijf vandaag nog en contacteer ons of vraag een gratis strategie gesprek aan!

Marketing voor lokale bedrijven

Facebook advertenties


Met op maat gemaakte Facebook (en Instagram) advertenties helpen we uw bedrijf om de juiste doelgroep te bereiken. Door gerichte advertenties zorgen we ervoor dat uw boodschap op het juiste moment en bij de juiste doelgroep terechtkomt, waardoor uw lokale zichtbaarheid zal groeien.

Display advertenties


Google Display Advertenties bieden een krachtige manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Door afbeeldingen, video's en tekst te combineren, trekken deze advertenties de aandacht en creëren ze lokaal bewustzijn rond uw bedrijf. Deze advertenties worden weergegeven op een uitgebreid netwerk van websites, waardoor u een breed scala aan potentiële klanten kan bereiken.

SEA advertenties


SEA (Search Engine Advertising)  advertenties worden bovenaan of naast de zoekresultaten in Google weergegeven. Door gebruik te maken van doelgerichte zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf, bereiken deze advertenties mensen in uw regio op het moment dat ze actief op zoek zijn naar producten of diensten zoals die van u.

B2B marketing

Advertenties

Ook in het B2B segment kunnen wij bovenstaande advertenties voor uw bedrijf toepassen. Hierbij laten we de lokale focus achterwegen en focussen we op uw sector en doelpubliek. 

Lead generation

Welke bedrijven bezoeken uw website? Deze horen in uw prospectielijst te staan. Met de laatste nieuwe technologiën maken wij van een onbekende zakelijke websitebezoeker een effectieve lead. Deze leads komen automatisch, met naam en toenaam, in uw CRM of prospectielijst zodat u deze kan contacteren. Ook mailing kan automatisch gestart worden naar deze zakelijke bezoekers. Zo gaat geen enkele bezoeker verloren en zal cold calling en mailing succesvoller zijn. 

Mailing

Wij helpen u bij het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve e-mailstrategieën die uw doelgroep bereiken en betrokkenheid stimuleren. Door aantrekkelijke inhoud, promoties en waardevolle informatie te delen, versterken deze mails uw band met uw doelgroep en zorgen ze voor herkenning en vertrouwen in uw merk. Deze mails kunnen verstuurd worden naar vooraf opgestelde prospectielijsten of lijsten die automatisch gevoed worden door lead generation.

Vraag vrijblijvend onze case study aan en bekijk hoe wij ook uw bedrijf kunnen helpen!

Plan een strategie gesprek in


Het is gratis!


Gratis strategie gesprek om te bekijken hoe de marketingstrategie van uw bedrijf momenteel loopt en hoe we die in de toekomst kunnen optimaliseren.

Contacteer ons

 
 
 
 
unsplash